domovy štěňátek

12.08.2015 15:24

Asi to není přílišná novinka, protože to bylo už před dvěma měsíci, ale všechna naše štěňátka se rozprchla do světa. Byly to pro paničku zase dny plné smutku depresí a slz. 3 štěňátka odešla už v pátek 5.6. Šedý pejsek Dimo odcestoval až do rakouského Kremsu a pro žlutého Darwina a zeleného Dashe přijely holky Alena a Denisa z Prahy. Bylo to strašné loučení. Moji milí. V sobotu dopoledne jsme přivítali Moniku s rodinou z Jemnice, kteří se už netrpělivě těšili na fialovou Debru. V neděli pak odjela do Brna červená Darah s Radkem. Další celý týden jsme si užívali posledního modrého pejska Dextříka, kterého jsme hlídali Elišce z Pardubic. 13.6. jsme teda úplně osiřely.

Doufáme, že jsme těm našim ratolestem dopřáli ty nejlepší páníčky na světě, kterým naši zrzounci náležitě okoření život a budou se mít vždy rádi. Páníčkové jim doufám dopřejou tu nejleší péči a budou se o ně náležitě starat. Těšíme se za to na ty nejžhavější a nejlepší zprávy.

Já za sebe můžu říct, že jsem v průběhu celého mateřství jen kvetla, byla v blahobytné kondici (která mi zůstala) a po odstavu štěňátek jsem pořád čilá, vitální, veselá a stále vychytralá. Jako zajímavost musím uvést, že za celou dobu mého mateřství jsme ke štěňátkům přivítali 30 návštěv.

holky, zleva Debra a Darah

kluci, zleva Dexter, Dimo, Darwin a Dash